Termeni si Conditii Generale


Termeni si Conditii GeneraleCERINTE DE VARSTA: Pentru grupa A, B,C soferii trebuie sa aiba peste 21 de ani. Pentru orice alta grupa auto vârsta minimă este de 25 de ani.

MODALITATEA DE PLATA: Pentru toate grupele de masini, un card de credit valabil acceptat de Thrifty trebuie sa fie prezentat pentru toate sumele pre- autorizate necesare, precum si pentru platile in avans si de decontare a tarifelor finale de inchiriere.

PERMISUL DE CONDUCERE: Un permis de conducere detinut cel putin un an este necesar de a fi prezentat de catre sofer.

PERIOADA DE GRATIE: La sfarsitul perioadei agreate de inchiriere, Thrifty va permite o perioada de gratie de 29 de minute pentru care nu se percepe nicio taxa, dupa care clientul va fi facturat cu cel putin taxa pentru o zi intreaga de inchiriere.

AMENZILE DIN TRAFIC: Toate amenzile rezultate din comportamentul soferului vor fi suportate exclusiv de catre client.

ASIGURARE: Toti conducatorii autorizati ai vehiculelor Thrifty sunt acoperiti impotriva prejudiciilor rezultate din Incendiul vehiculului inchiriat, si beneficiaza de asigurare de raspundere impotriva decesului, vatamarii si atingerilor aduse proprietatii Tertelor Persoane. Ambele acoperiri de risc sunt supuse Termenilor Generali ai contractului de asigurare incheiat intre Thrifty si Asiguratorul acestuia.

RENUNTARE LA DAUNE IN CAZ DE COLIZIUNE (CDW-SCDW): Răspunderea chiriaşului pentru daunele aduse autovehiculului Thrifty, sunt setate , cu condiţia ca legile traficului roman sa nu fie încălcate, la € 600 pentru grupele A, B, 750€ pentru grupele C, E, H, 900€ pentru orice alta grupa auto, prin plata suplimentara a 11 €, 14 €, 18 € respectiv pe zi de inchiriere.

Chiriasul poate reduce răspunderea de mai sus la 100 € pentru grupele A, B, 150 € pentru grupele C, E, H, şi 250 € pentru orice alta grupa auto, prin plata suplimentara a 7 €, 10 €, 20 € respectiv (SCDW) pe zi de inchiriere.

PROTECTIE IMPOTRIVA FURTULUI (TP): Protecţia impotriva furtului este un serviciu optional care, dacă este acceptat, scuteşte chiriasul de la toate responsabilitatile financiare pentru pierderea sau deteriorarea autovehiculului Thrifty prin plata unei taxe de : 9.00 € pentru grupele , A, B,  € 10,00 pentru grupele C, E, H şi 18 € pentru orice alta grupa auto. Acestea exclud orice furt al obiectelor personale.

TAXA DE ADMINISTRARE A INCIDENTELOR (IAF): In caz de accident din culpa clientului, clientul are obligatia de a plati catre Thrifty o taxa nerambursabila de 30 EUR pentru a acoperi cheltuielile de administrare.

SOFER/I SUPLIMENTAR/I: O taxa zilnica de 3 EUR se va plati pentru fiecare sofer suplimentar.

TAXA DE AEROPORT (ASC): Taxa care se aplica tuturor aeroporturilor din Romania este de 6%. Procentul de mai sus este calculat in functie de suma taxelor, excluzand taxele si costurile de combustibil.

POLITICA BENZINEI PRE-PLATITE: Pentru perioade de inchiriere de 3 zile sau mai mari si la inceputul inchirierii, clientul este obligat sa plateasca in avans costul benzinei din rezervorul vehicului ce urmeaza a fi inchiriat. La returnarea vehiculului inchiriat si doar atunci, clientul poate solicita rambursarea costurilor pentru cantitatea de combustibil din rezervor, care, daca este mai mica decat cantitatea platita initial,o Taxa pentru servicii de Alimentare se va aplica.

TAXA PENTRU SERVICIUL DE REALIMENTARE: €18

SCAUNE PENTRU COPII: Disponibile la cere pentru o taxa zilnica de 4 EUR.

GPS: Disponibil la cerere pentru o taxa zilnica de 10 EUR.

DISPONIBILITATEA FLOTEI: Societatea isi rezerva dreptul de a oferi un model de masina diferit fata de cel rezervat initial de acelasi tip de model sau mai mare.

LIVRARE /RETURNARE: Taxa pentru fiecare livrare sau returnare în afara orelor de lucru va fi de €25.

INCHIRIERI IN AFARA FRONTIERILOR: Nu sunt permise.

ASISTENTA RUTIERA: Va rugam sa contactati Asistenta de Urgenta (serviciu non-stop, tel: +40734.000.999) pentru accidente.

TAXE: Toate ratele si costurile nu includ TVA.

 
 
 
© 2018 Autotechnica Fleet Services SRL.
All Rights Reserved.