Declaratie de confidentialitate


Declaratie de confidentialitate



Declaratie de confidentialitate

INTRODUCERE

Site-ul www.thriftyrentals.ro este proprietatea S.C. AUTOTECHNICA FLEET SERVICES SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sector 3, bld. Theodor Pallady nr. 47, intrarea A, etaj 1, biroul 1, J40/5201/2007, CUI RO 21348475, Operator de Date cu Caracter Personal nr. 18360.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.thriftyrentals.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.


NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a produselor, promotiilor si serviciilor Autotechnica Fleet Services Srl.

Autotechnica Fleet Services Srl nu va acorda nici o garantie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;

b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c) faptul ca site-ul www.thriftyrentals.ro sau continutul acestui site va fi disponibil, nu contine erori sau ca erorile vor fi eliminate

d) in ceea ce priveste lipsa virusilor sau a unor elemente daunatoare de pe site-ul www.thriftyrentals.ro sau de pe dizpozitivele auxiliare (de ex. server)

Autotechnica Fleet Services nu este raspunzatoare pentru informatiile incorecte sau incomplete prezentate pe website-ul www.thriftyrentals.ro, si drept urmare toate deciziile luate in baza informatiilor furnizate pe website-ul al www.thriftyrentals.ro sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.

Astfel Autotechnica Fleet Services Srl nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.


DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Autotechnica Fleet Services Srl, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului Autotechnica Fleet Services Srl (www.thriftyrentals.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Autotechnica Fleet Services Srl. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Autotechnica Fleet Services Srl.


OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Autotechnica Fleet Services Srl nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.


INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, etc.), pentru a va informa despre produsele, serviciile si promotiile Autotechnica Fleet Services Srl, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu produsele oferite.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.


LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Autotechnica Fleet Services Srl utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Autotechnica Fleet Services Srl nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.


ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.thriftyrentals.ro e gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romana si internationala.

Uilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punct de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea prezentului site in conditiile prevazute de prezentul document, politica de confidentialitate fiind descrisa mai jos.

 Autotechnica Fleet Services Srl detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Autotechnica Fleet Services Srl nu are niciun fel de responsabilitate cu privire la newsletter-urile transmite catre terte persoane de catre abonati, precum si nici fata de aceste terte persoane.

Autotechnica Fleet Services Srl isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter daca Autotechnica Fleet Services Srl are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul nu respecta prevederile prezentului document.


CONFIDENTIALITATE

Prin utilizarea site-ului www.thriftyrentals.ro Clientul/Utilizatorul decalara ca este de acord cu stocarea electronica a datelor sale cu caracter personal de catre Autotechnica Fleet Services Srl.

In acest sens va informam ca in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Autotechnica Fleet Services Srl este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 18360, si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, cum ar fi numele si prenumele, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii, codul numeric personal, seria si numarul de bulletin, informatii despre evaluarea calitatii produselor si serviciilor noaste.

Datele dvs. vor fi colectate si prelucrate de Autotechnica Fleet Services Srl in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, pentru procesarea cererilor dvs., ofertarea de produse si/sau servicii catre dvs; folosirea datelor dvs. in realizarea unui contract si/sau facturarea lui catre dvs.; solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau reclamatiilor dvs.; realizarea studiilor de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje tex sau telefon) in legatura cu bunurile si/sau serviciile oferite de societatea noastra, realizarea de rapoarte statistice etc.

Se considera ca prin utilizarea site-ului www.thriftyrentals.ro v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.

Autotechnica Fleet Service Srl se oblige sa pastreze confidentialitate acestor date. Autotechnica Fleet Services Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Furnizarea datelor personale catre Autotechnica Fleet Services Srl nu implica obligativitatea din partea utilizatorului, iar acesta poate refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si poate de asemenea solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date prin adresarea unei notificari la adresa sediului social al Autotechnica Fleet Services Srl indicata mai jos.

Astfel conform prevederior Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Autotechnica Fleet Services Srl situat in Bucuresti, sector 3, bld. Theodor Pallady nr. 47, etaj 1, biroul 1. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitilor operatorului si partenerilor contractuali ai operatorului. Autotechnica Fleet Services Srl se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia persoanelor mai sus mentionate.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificare justificata in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul site-ului www.thriftyrentals.ro sunt transmise pe cale electronica Autotechnica Fleet Services Srl nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor Autotechnica Fleet Services Srl va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate fisierele organelor competente abilitate sa solutioneze acest tip de infractiune.

Autotechnica Fleet Services Srl nu va furniza adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal, cu exceptiile mai sus mentionate.

Autotechnica Fleet Services Srl nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de Clientii si Utilizatorii sai fara acordul explicit al acestora.

Autotechnica Fleet Services Srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Autotechnica Fleet Services Srl nu poate fi facuta responsabila in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.thriftyrentals.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul www.thriftyrentals.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.thriftyrentals.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune


INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul Autotechnica Fleet Services Srl (www.thriftyrentals.ro) si care isi ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Autotechnica Fleet Services Srl in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Autotechnica Fleet Services Srl a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Autotechnica Fleet Services Srl si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Autotechnica Fleet Services Srl va pastra confidentialitatea acestor informatii.


ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului)

TEL INFO-CONSUMATOR - linie telefonica cu apelare gratuita - 0800080999

TEL INFO-CONSUMATOR - linie linie cu tarif normal – 0212011999

 

Site-ul oficial al Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro

Comisariatul pentru Protectia Consumatorului al Municipiului Bucuresti :

Adresa : Bucuresti, sector 1, str. Transilvaniei nr. 2, CP 010798

Tel. 0213106385 ; 0219660

Fax : 0213106380

E-mail : reclamatii.bucuresti@opc.ro


Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Ilfov :

Adresa : Bucuresti, sector 1, Bld. N. Balcescu nr. 21, et. III, cod 010044

Tel. 0213150355

Fax 0213150328

E-mail : reclamatii.ilfov@opc.ro


DIPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul www.thriftyrentals.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solution ape cale amiabila in 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta de solutionare revine instantei judecatoresti de la sediul Autotechnica Fleet Services Srl.

Fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.thriftyrentals.ro Clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.

Va multumim pentru vizitarea acestei pagini

Autotechnica Fleet Services Srl 

 
 
 
© 2017 Autotechnica Fleet Services SRL.
All Rights Reserved.